Om sarah

Lär känna Sarah- Inspire and Aspire

Ett brinnande intresse för coachning, språkträning, friskvård och hälsa

Här är en kort resumé av min bakgrund och det som lett fram till företagsidén med Inspire and Aspire- med språkträning och coachning inom engelska, kombinerat med hälsa och friskvård. 


Med en bakgrund som företagare, projektledare och pedagog har jag dedikerat mitt liv åt att inspirera och hjälpa människor att utvecklas. Med mig i ryggsäcken har jag bland annat en magisterexamen med utmärkelse från University of Leeds i Modern International Studies – inriktning mänskliga rättigheter. Jag är även en fullt kvalificerad engelsk advokat, medlem i Advokatsamfundet och har arbetat, samt föreläst inom lag och rätt.

 

Att uppleva olika kulturer och utforska världen ligger mig varmt om hjärtat och mitt intresse för resor och upplevelser har bidragit till införskaffande av både pilotlicens och dykarcertifikat.

 

Motion och friskvård har alltid varit viktig för mig. Faktum är att jag spelade tennis på länsnivå vid 18 års ålder, har deltagit i Lyke Wake Walk i norra England, samt Shine Marathons i London och Manchester för Cancerforskning under 2011, 2012 och 2015. Jag genomförde Tjej-Vasan 2017 och 2018, samt och har även varit inne och snuddat vid konståkning som ansvarig för logistiken vid svenska mästerskapen 2019.

 

Ett projekt jag brinner för är "Åsunden Runt – rör dig för livet", där jag har varit projektledare och en av grundarna. Projektet genomförs en gång om året och syftar till att förbättra folkhälsan och vi samlar in pengar till cancerforskning genom våra registreringsavgifter. Åsunden runt börjar, och slutar i Ulricehamn och deltagarna cyklar, springer eller går runt Åsunden tillsammans. Hittills har över en halv miljon kronor samlats in till cancerforskning.

 

Sen kommer vi till språket, det jag brinner allra mest för och som är roten till Inspire and aspire. Jag är tvåspråkig, med expertkunskaper inom både engelska och svenska, och har under många år arbetat som engelskalärare i Ulricehamn. Jag drivs av att coacha och hjälpa andra bygga självkänsla inom språket. Inspire and aspire började som en deltidsverksamhet 2010 för att sedan växa och bli något jag fått möjlighet att satsa helhjärtat på, med individuell coachning, coachning i grupp och företagshälsovård. 

 

Så, nu har du fått veta en del om mig. Nu vill jag veta mer om DIG, din bakgrund och dina drömmar.

Kontakta mig idag så kan vi ta dig ett steg närmare dina mål och framtidsvisioner!

Boka din tid idag 

Ditt första steg mot ökad engelskfärdighet är bara ett klick bort. Boka en tid för ett möte där vi tillsammans tar fram den allra bästa lösningen för just dina behov.Kundreferenser

Susanne Pettersson

Ledar- och organisationskonsult, Årets talare, Coach, VD, Ägare SP Förändring AB och Författare.

I mitt arbete som föreläsare och coach inom idrotten, näringslivet och offentligverksamhet får jag ofta förfrågningar att föreläsa på Engelska.

Även om jag i min ungdom har bott många år i USA och pratar bra Engelska i sociala sammanhang såhar det varit viktigt för mig att finslipa min affärsengelska för att fortsätta vara professionell.

Det var därför en ren och skär glädje när jag blev rekommenderad att kontakta Sarah på ”Inspire and Aspire! Sarah har på ett fantastiskt sätt utvecklat min engelska så att jag känner mig trygg och säker på scen och vid coaching. Sarah är dessutom en underbar människa som har ett gott hjärta och alltid ett leende på sina läppar – vi har roligt tillsammans. Sarah har helt enkelt utvecklat min engelska och på så sätt bidragit till min trygghet i internationella sammanhang , tusen tack!


Bosse Hultqvist
VD och Managementkonsult Mötesplats Developing Partner AB

Med engelska som modersmål ger Sarah dig och din organisation en verklighetsnära utveckling och kunskap i det engelska språket.

Sarah är engagerad och intresserad av att förstå din verksamhet och ditt behov så att hon kan ge dig det stöd du behöver utifrån den nivån du är på.

Med Sarahs hjälp har jag alltid känt mig trygg i möten med de internationella kunder och uppdrag som jag haft och har.

Diana Skoglund
Miljöstrateg, föreläsare och projektledare  

Jag kan varmt rekommendera Sarah!

Thomas Strålman
Produktchef Klimat, El-Björn
Jag kan rekommendera Sarah som en mycket duktig lärare som fångar upp dina behov och viljan att utveckla språket. Sarah är en fantastisk inspiratör för det engelska språket. 
Malin Holm Larsson 

Kund och säljsupportchef, Emballator Ulricehamn Bleck

Jag kan varmt rekommendera Sarah och hennes inspirerande utbildning. Väl värd investerad tid och kunskap som jag kunnat dra nytta av en hel del i min roll.

I samarbete med Leader Sjuhätad.