Företagslösningar och företagshälsovård 

  • Framgångsrik kommunikationsträning för företag
  • Öppna dörrar till nya marknader med engelskacoachning

Inspire and aspires skräddarsydda coaching för företag hjälper dina medarbetare att nå ut internationellt med ökad självförtroende och tydlighet. Stärk ditt företags kommunikation och öppna dörrar till nya marknader. Vi tar fram en lösning som passar ditt företag och lägger nivån utifrån era grundförutsättningar. 

Med Walk and talk för dina medarbetare inte bara träning i språket, utan också friskvård. Vi vandrar tillsammans, utforskar naturen, stärker kroppen och bygger språket tillsammans.


Har du medarbetare som kanske jobbar med sälj eller marknadsföring på en internationell marknad? Eller är de installatörer som reser mycket i arbetet? Kanske möter de många under sin arbetsdag som de behöver kommunicera med på engelska, på ett eller annat sätt. I nästan alla branscher behöver vårt språk och våra sätt att kommunicera inkludera både engelska och svenska. 

 Inspire and aspire kan hjälpa ditt företag och dina medarbetare med engelskan. Att öva ofta och prata mycket skapar en trygghet och ett självförtroende som både ger ett ökat välmående, men också ett bättre intryck på den internationella marknaden. Boka tid för individuell coachning, coachning i grupp eller andra alternativ anpassat efter ditt företag.

 I samarbete med Leader Sjuhärad erbjuds nu också Walk and talk. Ett koncept där vi både förbättrar språket och hälsan på samma gång. Välj mellan färdigkomponerade paketerbjudanden, eller skräddarsy det paket som passar era behov. Kombinera friskvård med språkträning och upplev ett enklare, och mer njutningsfullt sätt att träna engelska!

Boka din tid idag

Ditt första steg mot ökad engelskfärdighet är bara ett klick bort. Boka en tid för ett möte där vi tillsammans tar fram den allra bästa lösningen för just dina behov.

I samarbete med Leader Sjuhärad